fredag 13 januari 2012

Hjärtemånad

För ett år sedan var vi alldeles nya med vår lilla hjärtebebis. Vi gick och väntade på operation och visste inte alls hur det skulle bli. Om du klickar här så kan du läsa om Lilla Noomis operation för ett drygt halvår sedan. Idag är Noomis hål lagat, kroppspulsådern sitter i rätt kammare och förtätningen kring lungartären är vidgad. Kanske behöver hon fler operationer längre fram. Det vet vi inget om. Vi försöker leva här och nu och njuta av henne så mycket det går. Hade Noomi fötts tidigare, kanske på 70-talet när jag föddes, då hade det kanske inte alls gått så bra som det gjort nu. Detta är tack vare otroligt duktiga läkare samt forskning. Om man kan forska vidare så kommer fler små hjärtan få slå säkrare och längre och operationer för de små behöver kanske inte bli så påfrestande.

Jag håller därför helt med HejaAbbes pappa som skrivit:
Därför deltar jag med glädje i Alla barnhjärtans månad varje år, för att försöka samla in så mycket pengar det bara går till forskning om barnhjärtan. Och ni brukar vara helt fantastiska med att hjälpa till! I år drar vi igång redan nu, även om det bara är början av januari. Kanske kan vi slå rekord tillsammans.

 I år kan du välja att skänka olika belopp när du skickar SMS till Noomis hjärta. Skicka ditt SMS till 72 901 och skriv något av följande meddelanden:

SMS:a barnhjärta 50   1766 namn          (för att skänka 50:-)
SMS:a barnhjärta 100 1766 namn        (för att skänka 100:-)
SMS:a barnhjärta 200 1766 namn        (för att skänka 200:-)

Och där det står namn ska du såklart skriva ditt namn (Typ: barnhjärta 200 1766 Fru S) så kommer det att dyka upp i hjärtat som tack.

De insamlade pengarna går alltså till hela insamlingen, inte till Noomi personligen, men de gör det till hennes ära. TACK för ditt bidrag.

3 kommentarer:

  1. Hoppas det fortfarande är bra med Noomi. Jag mår superbra nu igen och känner mig piggare i kroppen än vad jag gjort på flera år!
    Hälsa alla!

    Massor med kramar från Emma

    SvaraRadera
  2. Åååhhh, HEJ Emma! Det var roligt att höra att ditt reparerade hjärta klappar fint och att du känner dig pigg. Noomi mår också bra. Kanhända behöver hon opereras igen framöver men vi försöker inte tänka så mycket på det utan ta det som det kommer. Nu är hon världens tuffaste och envisaste lilla ett-åring :-). KRAM!

    SvaraRadera
  3. Hej! Det var längesen du skrev nåt i bloggen. Men här får du en bloggutmaning av mig!
    http://miasbokhylla.blogspot.se/2012/04/11-fragor_30.html

    SvaraRadera