lördag 23 april 2011

Härlig långfredag


Jag älskar att vara hemma med hela familjen och ha en hel dag för att pyssla med än det ena än det andra. Igår fortsatte Mr R att bygga på lekstugan (bilder kommer snart) medan jag och barnen planterade, krattade och städade i trädgården. Vädret kunde ju knappast varit bättre. Mr R gjorde dock tyvärr precis som förra året; han glömde att smörja in sig med solskyddsfaktor och har nu en nästan självlysande skalp.

Idag kommer farmor B och farfar L-G hit och äter mat med oss. Men först ska de överraska de två stora tjejerna med besök på Pippi på is i Scandinavium. Gissa om de kommer bli glada för det. De älskar Pippi bägge två.

Ha en fortsatt skön påsk allihop!

PS: Jag lägger till en bild från när tjejerna gick påskkärringar i torsdags med grannbarnen. Förväntan var stor när de stod på farstukvistarna och väntade på vad de skulle få för godis. En helt ny upplevelse i deras värld :-)


1 kommentar:

  1. Denna påsk helg har verkligen varit helt underbar.
    Underbart väder, hela familjen lediga och haft härliga stunder att få umgås & haft mkt fniss tillsammans. Mkt plantering, pyssel.. Sus, dina bilder är helt ljuvliga! Det är som att vara på plats och se det du ser =)
    Kram Åse påse

    SvaraRadera