fredag 29 april 2011

Noomi "säger hej"

12 kommentarer:

  1. Härligt att hon är så pigg och på bra humör!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att se att hon är så pigg och gosig, helt underbart att se. Inte kan man tro att hon så nyss gått igenom en sån stor operation. Kram till er alla i familjen. Vi älskar Er. Farmor o Farfar.

    SvaraRadera
  3. Hej på er!
    Vi har tänkt mycket på er och det känns så bra att Noomi mår bra!
    Ta hand om er!
    Kram Lovisa med familj

    SvaraRadera
  4. Härligt att få höra henne "prata" lite. Jag har ju inte träffat underbarnet ännu. Hoppas få göra det snart. Hon är så jättego!

    SvaraRadera
  5. Min lille Jakob, snart 16 månader, älskar den här filmsnutten med Noomi och vill se den om och om igen... "Bädsen!" (bebisen) begär han med myndig stämma. Jakob pratar och skrattar med henne - underbart att se! Även om jag inte känner dig annat än via FB och som gymnasieklasskompis för lääänge sedan, berör Noomi, och vad ni har gått/går igenom, mig så starkt. Det är gott att se att allt verkar ha gott så bra!/Frida (fd Edborg) Sjölin

    SvaraRadera
  6. Kan knappt vänta till vi får träffa charmtrollet igen (nästa helg?), hälsa de andra charmtrollen också!

    SvaraRadera
  7. Hellidudan, du är så söt Noomi så man spricker inombords =)Med sådana här dagar bakom er så är Noomis underbara glädje rop ljuv musik för öronen.
    Du är min idol Noomi & det är din mamma med =)
    Ett hjärtans fröjd!

    SvaraRadera
  8. Skönt att få höra Er.Tårarna sprutar av glädje.Gud är god o läkarna duktiga verktyg.Kramar.Faster.

    SvaraRadera
  9. Det är inte bra med sådana här filmer...för näsdukarna tar slut här hemma.
    Stor kram till er! Lonkan.

    SvaraRadera
  10. Heeej på er. Jag har inte varit så uppdaterad på hur ni har det och inte vetat om att inte allt stå rätt till med lilla Noomi. Efter att kikat lite på FB hamnade jag här på din fina blogg Susann! Jag har sett så många fina bilder på både Noomi, Wilda och Irma. Vilka så skatter!
    Då gör det extra ont i mej att också läsa om Noomis hjärta. Igen tvingas du gå igenom mycket mer än vi andra kan förstå. Tur att hon verkar vara en fighter. Ta hand om er och lita på att vi kommer ta med er i våra böner.
    Kraaaam från Camilla i Örebro

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Fick din bloggadress av Emma och gick in och kikade. Jättefin blogg på en jättefin familj! Vill tacka så mycket för din omtanke och den jättesöta kudden du sydde till Emma. Du ska veta att den följer henne överallt nu :) Perfekt att lägga för bröstet när hon vill hosta mm
    Vi kom hem till Svall igår ...Åh vad härligt ! Underbart att få somna i sin egen säng och kliva upp i morse och skrutta omkring i morgonrock med en kopp kaffe. Må så gott och krama om din underbara familj. Jag kommer att kika in på din blogg emellanåt och se hur lilla sötnosen växer !
    Kram från Marie (Emmas mamma)

    SvaraRadera
  12. Camilla; det var allt för länge sedan. Skärpning på oss!:-)

    Marie; det var roligt att höra att den används. Kika in här så ofta du vill.

    Kram!

    SvaraRadera