fredag 29 april 2011

Lyckligt lottade

Vårt internet hemma är trasigt och på mobilen är det så smått att skriva så därför har jag inte uppdaterat bloggen. Det går av någon outgrundlig anledning inte bifoga bilder i mobilen heller. Förhoppningsvis kan en vän till Mr R laga internet hemma idag.

Noomi mår fint i alla fall. Idag har hon blivit av med alla slangar så det är lättare att ha henne uppe i famnen. De har också tagit bort förbandet över såret på bröstet och det är bara tejp kvar. Det ser fint ut.

Det räckte att sitta i dagrummet under lunchen i 30 minuter för att inse att vi är lyckligt lottade när det gäller hjärtfel. Jag talade med två andra föräldrar. Den enas son i åttaårsåldern måste operereras igen eftersom en konstgjord klaff han haft sedan han var bebis nu blivit sliten och för liten. Den andra mamman hade en dotter med hjärtfel som var lika gammal som Noomi. Hon har också Downs syndrom och en lungsjukdom. De vet inte om hon kommer bli bra. Om läkarna inte kommer på vad exakt som är fel så kanske hon bara får ett år till... Så som sagt, under omständigheterna är vi lyckligt lottade. Tack gode Gud för det.

2 kommentarer:

  1. Ja, så är det ju så klart! Otroligt skönt att se och höra att ni alla återhämtar er! Krama på henne från oss! Sofie, Mattias, Emma och Rasmus

    SvaraRadera